Body Mind Release

Wil je snel innerlijke rust, energie en persoonlijke groei ervaren?

Wil je (weer) in je eigen kracht komen te staan? Zodat je beter om kunt gaan met stress en werkdruk, je minder snel geïrriteerd raakt aan je omgeving, je dromen kunt waarmaken, nare situaties uit het verleden kunt loslaten, je lichaam meer ontspant en je (opnieuw) vol energie en positief in het leven staat?

We leren je de innerlijke oorzaak van fysieke, emotionele en mentale klachten gericht, zelfstandig en bewezen effectief aan te pakken met de BODY MIND RELEASE-methode.

 

 

 

Over de Body Mind Release-methode

Tijdens het Body Mind Release-traject leer je niet 'anders omgaan met', zoeken we de oorzaak niet buiten onszelf en praten we niet over problemen. Wat doet Body Mind Release dan wel voor jou? Het helpt je om de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en effectief aan te pakken. Wist je dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaakt wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten?

 

Je ballast bepaalt hoe jij je voelt en hoe je denkt en handelt

De ballast die je bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Verkrampende gevoelens bepalen direct de mate van stress en spanning die je ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen bepalen de keuzes die je maakt in je leven en of iets wel of niet lukt. Deze ballast kleurt de bril waarmee je naar jezelf, de ander en het leven kijkt.

Binnen de Body Mind Release-methode is de mogelijke innerlijke oorzaak van al onze levensklachten volledig in kaart gebracht. Op deze wijze weten we waar de ballast in theorie zou kunnen zitten en dus ook hoe deze je gevoel, denken, reageren en handelen beïnvloedt. We kunnen dit gericht voor jou uittesten.

 

Breed inzetbaar

Body Mind Release is breed inzetbaar. Deze methodiek is prima te combineren met complementaire reguliere en alternatieve behandelingsvormen. Subjectief onderzoek laat uitstekende resultaten zien bij klachten zoals onder andere: 

  • Stress, spanning, onrust
  • Burn-out
  • Paniekaanvallen
  • Veel fysieke- en psychische klachten
  • Vermoeidheid
  • Gevoel vast te zitten
  • Negatief denken en piekeren
  • Angsten
  • Gebrek aan zelfvertrouwen
  • Somberheid

NOTE: Raadpleeg altijd eerst een arts bij fysieke en/of psychische klachten.

 

Een BMR-traject duurt 6 tot 7 weken

Loslaten van ballast en het terughalen van positieve gevoelens kost nou eenmaal tijd. Dit komt omdat het lichaam de eventueel vastzittende emoties en gevoelens geleidelijk aan prijsgeeft. Gun jezelf die zes tot zeven weken om je body en mind goed op te schonen en jezelf weer op te bouwen. Na deze periode kun jij jezelf blijvend positief ondersteunen met deze methode.

 

Wil je meer informatie over de methode of wil je graag direct aan de slag, neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend (intake)gesprek!